Márka FORMAT

FORMAT – Megoldások szakembereknek!

A FORMAT ideális megoldásokat kínál vonzó áron. Mi az, amit egyedülállóvá teszi termékeinket, mi az, amit másképp csinálunk, és mi az, amit mi jobban tudunk? Termékeinkre nem csupán egyszerű szerszámként és anyagként tekintünk. Minden egyes FORMAT termék fejlesztését azzal az igénnyel végeztük, hogy az a lehető legjobb megoldást kínálja a tökéletes munkaeredmény érdekében.Teljeskörű szolgáltatóként a FORMAT a legjobb ár-teljesítmény aránnyal és maximális elérhetőséggel egyesíti a minőségi szerszámok legszélesebb választékát. Támogatjuk a termelékenységet azáltal, hogy a FORMAT termékeket a lehető legmegbízhatóbb és gyorsabb szállítással szállítjuk.

Professzionális minőség és nagy teljesítményű szolgáltatás

Számunkra a minőség azt jelenti, hogy tökéletesen az adott alkalmazási célra redukáljuk a termékeket. Semmi mellébeszélés, semmi handabandázás. Kompromisszumoktól mentes funkciók mesteremberek és az ipar számára. A fúrószáraktól a szerszámkoffereken át egészen a munkavédelmi kesztyűkig.Az Ön mindennapi kihívásai több mint 25 éve számunkra is kihívásokat jelentenek a fejlesztés és a gyártás terén. A FORMAT szaktanácsadói értik, miről beszél az ügyfél. Ezek alapján fejlesztjük azokat a megoldásokat, melyek pontosan megfelelnek az ipar és a mesteremberek mindennapi igényeinek.

Érezhetöen közel: mi tudjuk, miröl beszél.

Kiszolgálásunk ígérete az Ön számára: a legkiválóbb minőség. Maximális rendelkezésre állás. Szakértő tanácsadás. A FORMAT szerszámok abszolút megbízható minőséget, hosszú élettartamot és kedvező árakat garantálnak. Még rengeteget írhatnánk a professzionális FORMAT szerszámok minőségéről, de inkább győződjön meg róla személyesen! 

Érezhetően jó: kérjen tanácsot az Önhöz legközelebbi kereskedőtől!

Meggyőző kiszolgálás:

  • A FORMAT szerszámok több mint 300 értékesítési ponton hozzáférhetőek Európában
  • Ügyfélközpontú tanácsadás és szakértő megoldási javaslatok
  • Szállítás 24-48 órán belül, bármilyen szerszámról is legyen szó
  • Közel 100%-os rendelkezésre állás
  • Höchste Liefergenauigkeit
  • Professionelle technische Beratung vor Ort